Onderhoud

Tips & Meer

Onderhoudstips

  1. Gebruik altijd een goede shampoo en conditioner bij het wassen van je haren.
    Wij gebruiken na het wassen altijd nog een Leave-in Conditioner. Deze hoef je niet uit te spoelen en blijft het haar verzorgen. Ook beschermt de conditioner het haar tegen de hitte van de fรถhn. Gebruik thuis bijvoorbeeld de KMS Moist Repair Revival Crรจme.
  2. Maak de Weaves vrij en borstel het haar per vlechtje goed uit.
    Doe dit het liefst met een Weaves by Hair-ID brush of een andere borstel die geen harde pinnen heeft (maar wel sterker is dan een borstel van bijvoorbeeld varkenshaar).
  1. Fรถhn na het wassen het haar (vooral bij het vlechtje) goed droog!
    Dit is belangrijk om klitten in het haar te voorkomen. Tijdens en na het fรถhnen moet je het haar af en toe goed borstelen.
  1. Laat het haar in geen geval in een knot, vlecht of staart opdrogen.
    Ook bijvoorbeeld op vakantie raden we dit echt af. Mocht je gezwommen hebben, borstel het haar dan goed uit en laat het vervolgens los opdrogen. Uiteraard is het beste je haar goed uit te spoelen na het zwemmen, zodat er geen chloor of zoutresten in blijven zitten.
  1. Wacht niet te lang met het omhoog plaatsen van de Weaves.
    Wij adviseren altijd tussen de 6 en 8 weken, zodat oude en nieuwe haren niet met elkaar in de klit zullen raken.
  1. Zet nooit een klemmetje of speldjes op de Weaves.
    Onze Weaves worden met de hand gemaakt, wat zorgt voor een mooi dun randje dat je bijna niet voelt zitten. Hierdoor zijn onze Weaves wel wat kwetsbaarder dan machinaal gemaakte extensions. Door klemmetjes of speldjes op de vlecht kunnen ze stuk gaan.
  1. Vraag altijd vrijblijvend om advies!
    Mocht er iets niet fijn voelen of heb je nog een vraag, schroom niet om ze te stellen of even langs te komen. Wij kijken graag wat we kunnen doen en dit hebben wij ook veel liever dan dat je Weaves stuk gaan of in de klit raken.

Weaves zijn in het begin altijd even wennen. Je haren drogen langzamer en borstelen duurt wat langer, maar het resultaat is natuurlijk fantastisch!

Wij wensen je heel veel plezier van de Weaves!

Feesten

Is er een belangrijk gala op komst? Staat er een chique diner gepland? Ga je binnenkort trouwen? Of heb je een andere reden waarom je er piekfijn verzorgd uit moet zienโ€ฆ Het liefst met een volle bos haar? Dan bieden Weaves by Hair ID de perfecte oplossing. Ze zijn namelijk ook geschikt voor eenmalig gebruik en als je ze goed verzorgt (of door ons laat verzorgen) dan kun je de komende jaren รกltijd pico bello op belangrijke aangelegenheden verschijnen.

Desgewenst verzorgen we naast je haren ook je make-up. Dat kan bij ons in de salon, maar ook bij jou thuis of op locatie. Neem contact op voor meer informatie of het maken van eenย afspraak.

Before & After

Afspraak

Wil je meer weten over de Weaves of wil je ze bijvoorbeeld even zien of voelen?

Salon finder

Vind een salon in de buurt