Zakelijk

B2B

Topkwaliteit Weaves

Onze Weaves zijn met de hand gemaakt in een betrouwbare buitenlandse fabriek. De liefde voor het product is voelbaar in de dunne rand, waardoor de extension bijna onzichtbaar wordt verwerkt.

Klanten schaffen eenmalig de Weaves aan en kunnen deze meerdere malen gebruiken. Bij goed onderhoud zijn ze zelfs 3 jaar bruikbaar! In tegenstelling tot andere haarverlengings- en verdikkingsproducten beschadigt het haar van de klant niet.

Voor in de salon betekent dit dat iedere 6 tot 8 weken het haar omhoog moet worden geplaatst, wat enkel een investering is van een uurtje tijd, draad en elastiek.

WEAVES

IN 2 MATEN & 19 VERSCHILLENDE KLEUREN

Trainingen

Onze trainingen zijn altijd in 2 of 3 dagdelen. Wij hebben al vele trainingen gegeven en kunnen uit ervaring zeggen je leert het nooit in 1 dag, vandaar dat onze trainingen altijd in 2 a 3 dagdelen zijn.

De eerste dag gaan we alleen maar vlechten. Vlechten, vlechten en nog eens vlechten! Het is heel belangrijk dat dit goed gebeurd. Wij hebben mensen bij ons in de salon gehad waarbij het in andere salons echt fout is gegaan, waardoor er kale plekken kunnen ontstaan! Bij ons leer je vlechten op de Europese manier, wij zijn ook Europees en hebben gewoon niet dezelfde haren als mensen van Afrikaanse afkomst.

Wij werken ook altijd op modellen. Omdat je op een slipon niet zo goed kan oefenen. Bij een slippon is de haarinplant heel anders.

Tweede dag training

De tweede dag doen we altijd minimaal 2 weken later. In die 2 weken is het de bedoeling dat er iedere dag wordt geoefend met het vlechten. Het moet vooral netter, strakker en vaak dunner gaan dan na de eerste keer.

De 2eย trainingsdag plaatsen we het haar bij modellen en snijden/knippen we het in model. Tevens wordt de kleur bepaald zodat het geheel mooi overloopt.

Na een paar weken spreken we nogmaals af om nog even de puntjes op de i te zetten.

Voor ons is het heel belangrijk dat de salons die met ons haar werken, goed werken. Op deze site staat ook een salonfinder en alles salons die daarbij staan werken goed en netjes! Dat is voor ons super fijn en voor de klanten natuurlijk helemaal.

Before & After

Nieuwe klant?

Bestaande klant?